Min familj

I min familj är vi fem personer, mig inkluderad. Min mamma Chalotte (Lotta), min pappa Jacob, min lillasyter Andrea och min lillebror Anton.
Jag får alltid höra att jag och min mamma är så otroligt lika. Vi är faktiskt väldigt lika till utseendet och i grunden också till personligheten, men vi beter oss väldigt olika och har olika åsikter. Hon är helt fantastisk och kan verligen hålla reda på allt och alla, hon sköter allt så sjukt bra och jag skämms otroligt mycket för att jag så ofta klagar på henne. För samtidgt som hon fixar med allt och håller reda på så mycket så sköter hon ett ganska krävande jobb som heltidspolitker galant. Just nu är hon i Nice på konferans och håller föredrag och jag vet att hon är helt awesome! Super-mamman, jag älskar dig!<33
Pappa och jag är inte särkilt lika till utseendet men till perosnligheten är vi desto mer identiska xD Vi har väldigt lika åsikter. Pappa är en person som verkligen har vart med om otroligt mycket, både i politken och i näringslivet där han jobbar nu. Han har så mycket berätta och jag förvånas alltid över alla grejer han har vart med om. Jag älskar dig, papsen!
Min lillasyster är nog den mest roliga och gulliga person jag känner, hon bjuder alltid så mycket på sig själv och man ill bara skratta och bli sur på henne på samma gång. Hon är jättegullig med sina rådjursögon och sitt lockiga ljusbruna ögon! Men det är insidan som spelar roll och den har du verkligen! Trots att hon bara är sju har hon redan en enorm perosnlighet och det är det som spelar någon roll. Det är alltid du och jag som sitter där och pratar och skrattar och du larvar dig och är så gullig och rolig att man vill dö! Du är bäst, gumman, min lilla fotomodell ;) Älskar dig!
Anton som min fyraåriga lillror heter är extremt charmig och lindar alla runt lillfingret. Med samma stora rådjursögon och sina långa ögonfransar är han hur gullig som helst. Han är också extremt envis och drar alltid upp soffkuddarna när vi ser på TV, och det är sjukt jobbigt! Men älskar dig ändå, man kan ju itne annat än bli helt gråtmild när du kryper upp i knät och säger med bebis-röst, Jag älskar dig , Manda! Så fortsätt me ddina långa utläggningar om var man lägger strumporna på dagis och hur cool darth wader är, jag kommer alltid lyssna! ;)
Ja ni, detta kanske inte är det mest intressanta för er andra att läsa men det är en stor del av mig och det är ju vad den här bloggen handlar om. Moi<3

INFORMATION:
- Allt som skrivs på denna bloggen är skrivet av mig, så länge jag inte säger något annat.

- Tänk på den gyllende reglen: Som du själv vill bli behandlad, så behandlar du andra.

- Jag tar gärna emot synpunkter, tips & idéer via en kommentar eller via min mejl. Du hittar min mejl i menyn.

- Ha en bra dag & besök mig gärna igen! :)


Namn:
Komma ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback