Styra upp

Tänkte styra upp skaer och ting i bloggen, dela in aktegorier o.s.v. Kommer då ha en kategori som heter mode, skirver ju väldigt mcyket om mode o.s.v. klädtips och sådant! Sen komme rjag ha politk där ni politikintresserade kan kika in och njuta av långa texter om politik, samhälle och mina åsikter (om samhället då), vardag bör man ju cokså ha, där hittar ni mitt liv i text, så att säga. Sen bli det inspiration som en katogori, good girl där jag kommer försöka stärka tjejers självkänsla och vilja att starta eget, nå mål o.s.v, stilskolan får en kategori, shit vilka indvider får en kategori coh ev. får it's en, och så är shopping en kategori såklart! Nu vill jag höra vad ni vill läsa, är det modetips, politk, mitt liv, allmänna tips typ hiss/diss och så, dagens outfit? Kommentera!

Amanda svarar <3

Alice;
Hej söt! Tack så mycket för den fina, upplysande kommentaren du kastade in! Du ska veta hur glad jag bli av sådant! Har verkligen jobbat på att få ett bra skirvspårk, inspiration är tricket! Iaf så får du (och alla andra) jättegärna gå fram och säga att ni läser min blogg om ni ser mig, så länge ni inte har några onda avsikter, jag bits inte! :) Förstår att det kan kännas lite werd, i know, men jag lovar att jag blir jätteglad! Att skirva ut sin positiva åsikter är en jättefin sak! Tack så mycket, Alice! Människor som du förgyller världen och gör min dag! ^^ / Kramis amanda =)

Klokt

Who said uglyness is something negative? MBMJ's clothes are amazing and they have a whole family of uglyness on ther clothes!

Bildlöst men läs ändå!

Tänkte liksom komma tillbaka nu! Har haft lite annat för mig de senaste dagarna. Kan väl berätta lite om min vecka hittills!
I måndags så åkte jag in till stan och kollade rean på b.l.a Schuttis, Zara o.s.v, sen käkade jag lunch på le cafe.
Skulle fika med en klockan halv två (återkommer till det) och det var ganska långt tills dess, så messade mami och hon sa att jag kunde komma till hennes jobb, så tog bussen från nybroplan bort till typ kungsholmen/rådhuset, där mamma jobba ri nräheten, hann bara typ vända, men var jättekul att se hennes nya jobb! Hon hade ett fint rum och sådär så jag är nöjd ;) Hihi, nej jag bara skoja, måste vara lite kontrollant och se att mami får det bästa! *blink*, sen så tog jag och mami sällis på bussen och så gick jag av vid typ riksdagen och så fikade jag där med Jessica! Det var jättetrevligt och givande! Gick verkligen bra och är superglad, berättar mer sen!
Sen så åkte jag hem och så fort jag kommit innanför dörren ringer anna på, så vi har lite tjejtime hemma hos mig tills Elly och Veorncia ringer och skriker att de har gått vilse (i vårt område, haha) så vi fick möta dem, sen så åkte vi hem till mig och käkade alla fyra och kollade på The social network (ni får en recension sen!) och sen sov Veorncia här och Elly hos anna, så. Jag & Veroncia vaknade typ halv tio och åt some breakfast! Sen låg vi och kolla på TV ett tag och sen fixade vi oss och åkte en snabbis in till stan med Anna & Elly, åt på donken och lite så, jättelängesen jag gjorde det! Sen åkte moi hem, och då avr Ivana här co *blink* så vi typ käkade och så, sa glad sommar till Ivana os.v.! Nu har jag vaknat, lämnat Anton för att mami skulle till frissan och papsen är bortrest och så passsar ajg mitt lilla hjärtegryn Andrea sis! Hihi, nu ska vi äta en stor gemensam frukost i think! Hörs hörs!

Jahapp

Allt handlar om att prioritera, har inte prioriterat bloggen de senaste dagrna som ni kanske har märkt. har blivit golf, böcker, andra bloggar och så i stället. Imorgon åker jag till Julia också hyr vi film och käkar wok och sen åker jag till frissan och klipper mig, kul! Skulle vilja fixa något nytt men vill ABSOLUT inte ha kortare hår än jag redan har, klippte page för ungefär ett år sen och håret räcker knappt till axlarna just nu, plus att jag har en jätteful snelugg som bara lockar upp sig jättekonstigt hela tiden vilket även mitt hår gör. Synd att jag hamnat i en sådan frisyr, i övrigt älskar jag nämligen mitt hår, det är tjockt har jättemycket volym och superblond färg som jag älskar! Vill inte ha kortare hår alltså, det sista jag vill, vill bara ha rakt hår som inte ser så lockigt och konsitgt ut! Mitt hår är också skitsvårt att platta eftersom underhåret lockar upp sig så det ser helt muppat, och eftersom ser det mycket lockigare ut än det är! Undra om det finns någon inpackning/shampoo/conditioner som gör håret rakt och mer tunt. Löshår skulle inte heller funka på mig, för det första för jag är lite emot det, för det andra för att jag har så tjockt hår så skulle behöva typ tusen clips, dessutom har jag en så oformbar frisyr så det skulle se helt knäppt ut :( Jag vill INTE ha volume, jag hatar det, mitt hår ser så fult ut i all den här volymen jag har! Jag vill ha rakt och tunt hår och så vill jag ha en snygg mittbena, är så trött på att alla har jätteuppklippt hår med överdiven snebean och snelugg, plattat och touperat, vill bara ha halvlångt, lagom tjockt, rakt hår med mittbena, helt naturligt. Det skulle vara perfect! Men ni vet, i-landsproblem, i-landproblem, sånt är livet, men har ni tips på hur jag ska få sånt hår jag vill ha så kommentera bara!

Min dag

Har inte uppdaterat då jag varit på golfklubben typ hela dagen, sov ganska länge och sen fick jag och Julia skjuts till golfklubben, vi käkade på klubben och sen tog vi en halv träningsrunda, bara fem hål, vilket var allt vi hann innan träningen, sen åt vi glass med Lisa innan också (hihi :D) vi hade ganska kul, kan man säga ;) Sen kollade vi på sommarlägret och alla små mini-golfare som var jättesöta, sen tränade vi som sagt och sen hemmåt med mami. Nu har jag precis käkat dinner och glass och läst vidare på Luftslottet som sprängdes!
Berättar typ aldrig vad jag gör så tänkte ni kunde få ett utrag ur hur en vanlig dag kan se ut för mig! :D
Imorgon golfar jag hela dagen igen (ska sänka mig, ska sänka mig) haha, så får nog same update imorgon !

Jooopp !!

Är jätteglad det verkar nämligen som vi har fått tickets till Sommar-OS i London nästa år! Wee vad kul! Det är jättesvårt att få biljetter och så men nu verkar det som det har fixat sig, helt amazing att se OS liksom! Och så får jag åka till London vilket också blir jättekul! Weeee was the name :d :D

Bio

Idag är bio på agendan, närmare bestämt Water for Elephants på Saga biografen med bästa Sofie! Supa' fun? Always.
Känner att min statistik sjunker så tipsa gärna om min blogg om ni känner att dne är värd det :) Glöm inte heller att kommentera, det är ett bra sätt att få besökare! Länkutbyten välkommnas, bara att kommentera, aja nu ska jag fixa och läsa vidare på millenium, men mer om det senare!
*Arkivbild*
kramkram ^^

Mys

Nu sticker jag och la famille till våra familjekompisar (och min barndomsvän Emma!) där blir det fika, bad i deras pool och middag! Mys eller hur? :) Ni ska oxå få en liten bild där jag bjuder stort, den galna hatten/solfjädern är från Guadalupe i Västindien! Visst är den rolig, hihi! <3
kramo :)

Måste göras

Sänder en tanke till alla som har det svårt i världen.

Jag lider med er och tänker på er, varje dag, varje, timme, varje minut, varje sekund existerar ni ständigt i mitt bakhuvud.

Wee<3

Nu blir det sommaravslutning för min del, time to count down, såhär ser jag ut!

.........

Hiss&Diss

Dagens stora hiss går till min mamma! För hon fyller år (se inlägget "Happy Birthday 2 u", nedan) och för att hon är såå rolig när hon gör statusuppdateringar på facebook och för att hon är världens bästa mami såklart!

Dissen går till Håkan Juholt, föga förvånande, han ändrade åsikt X antal gånger i frågan om Libyen insatsen, på 90-talet hindrade han ett mobbat barn i Oscarshamn från att byta skola för att i Sossarnas (Juholtssossarnas) politik verkar inte valfrihet ingå (?) och han verkar inte bry sig nämnvärt om vilka man väljer till olika positioner i partier, så länge det ser bra ut i media, vill säga. Han sitter på sin semster och klagar över regeringen med sin kulbo (Fantasi enligt han) som han ALDRIG pratar politk med och som i överigt har förskingrat en massa pengar fårn sin arbetsplats, något som Juholt inte tycker man behöver belysa eftersom han, eftersom ni ser ovan ALDRIG pratar politik med henne, undantag är visst semestrar i Israel där man också diskuterar vilken dålig politker Fredrik Reinfeldt är för att han inte är förknippad med någon spec. fråga, Herregud liksom, vår kära Juholt (ironi) vill ju att staten ska bidra till att skådespelare har fast lön och satsa miljoner på bibloteken. En sann kulturhjälte, ge honom nobelpriset någon! Nej men seriöst, detta är 2011 vi behöver en hållbar politk, väx upp i dig själv och skapa en lite modernare politik, tack! Inte för att jag blir uttalat ledsen om de inte gör det, men hallå, moderaterna behöver some konkurrens. Kan inte Oscarshamn Starke kulturman och folkets brevbärare becomme partiledare ge oss det? Nej, tydligen inte.

Happy birthday 2 u!

Visste ni en sak? Jag har världens coolaste mamma! Helt ärligt alltså, jag lovar. Hon vet typ allt, hon förstår människor, hon har typ listor på ALLT, hon håller reda på allt och alla, är världens grymmaste politiker, jättevacker och supersnäll!
Precis som det ska va! Och vet ni vad jag blir så grymmt stolt över, jo, folk säger alltid att vi är lika! Största komplimangen, jag håller inte alltdi med henne men det gör henne inte less wonderful. Och idag är det en väldigt speciell dag, mami fyller nämligen år! Stort grattis till världens bästa mami!


Hurra!

Spring "It's" - part three

En annan sak man borde investera i till Sommaren 7 Våren är den bohemchica, enkla, praktiska och snygga fransväskan, gärna i en mjuk brun färg och i något lent mockamaterial. Väskan finns i alla prisklasser och storlekar. Från den lilla axelväskan till den stora totebagen. Perfect was the word. Föredrar personligen ett mocaaktigt material men skinn går också bra. Lite pimpande nitar/pärlor/ministuds sitter aldrig fel för att få den där ulitmata westernchica känslan! Den är inspirerad av upcoming ultratrendiga och hippa skomärket Minnetonka b.l.a kännt för sin westerchica franskboot, som finns tillgängliga på Schuttis!
Du kan hitta dem hos allt från H&M till Chloe och Ralph Lauren och säkert många fler ställen om du kikar, here you got som examples;

Fransdränkt Tote '
Små-pimpad axelpearce, är det fransar jag ser ? Yes it is!
2 die for fransväska i äktaminnetonkakänsla härlig chokladbrun moccaimitation (?), pimpad och tassor (BIG plus)
Så stort tips, finns för endast 199 riksdaler på allas älsklings Hennes & Mauritz, passa på att kapa en it's!

Hej !

Sitter och chattar med Elly just nu och ska ta och hämta en pizza, sedan kommer även spring it's part three, hang on!
kramar ^^

@sommarstället

Dagen har tillbringats i sängen med magont, i soffan med en filt och Män som hatar kvinnor, vid matbordet med pastasallad, sängen, soffan med äpple och kanelbulle, trädgår'n med sol och nu; soffan med datorn och magont. Fy för att känna såhär, det är ju lov! Men ska inte låta det gå ut över er, här får ni en färsk webbcampic ist:
kram.

Tona ned, tack!

"Människor avgudar popstjärnor och artister, men de gör inte era liv bättre. Politiker kämpar för att göra det. Och man har de politker man förtjänar".

Ljuvligt...

Såg en chanelväska i tweed i senaste numret av ELLE, ruriken talar.

Sorry!

Herregud, glömde bort att vi skulle till kursgården med skolan i måndags och komma hem idag (onsdag), så jag tänkte att ajg kunde blogga där, men icke sa nicke, trådlöst nätverk/ Wi-Fi (har ju alla ställen nu för tiden) var försvunent, existerade inte. Kabelen glömd, vad gör man? Så nu är jag hemma och snart drar vi till Skåne och vårt sommarställe, najss! Ska försöka gottgöra er med en massa inspirerande inlägg, men så länge får ni nöja er med en bild;
Närgånget?