Förebilder

Jag har tre kategorier när det gäller förebilder.
Politik:
Livsstil:
Mode:
I politk är det Tony Blair som är en fantastisk politker, han är smart och förstår vilka åtgärder som måste vidtas, att man kan vara kyhörd utan att göra som andra säger och förstår vikten av sysselsättnign och politk.
Fredrik Reinfeldt. En av de smartaste och mest seriösa politkerna jag vet. Hna atr debatten på stort allvar, för sådant behövs. Han har fört Sverige in i en ny fas och står för vad han tycker och vågar förändra och krittisera för att nå förbättring.
Sen så mamma och pappa. Pappa är inte politker längre vilket mamma är, men de är helt grymma iaf!
Aung San Suu Kyi, en fantastiskt osjälvisk människa som ändp lyckas behålla sitt confidence trots att hon bryr sig så mycket om andra. Hon driver sin kamp med enorm passion och engemang och är väldigt kompentent och verkar symaptisk.
I mode så är en av de största stilikonerna Jackie Kennedy. Älskar hennes ikonsiak classy, femenine style. Chaneldräkten i tweed, jackie klänningem, solglasögonen, trekvartsärmen. Hon var också mycket driven som människa och ett ebvis på att mdoe inte behöver ha något med ytlighet att göra.
Älskar Charlottes femenina stil i SATC. Hon är en jätterolig karaktär och nog gansak lik mig med sitt romatiska tjat om "the one" och så.
Blair i Gossip Girl har en vågad och helt fatastisk high fashion stil som jag inte kan förstå hur mn kan kombinera på det otroliga sättet. Supercoolt!
Martina Bonnier har en väldigt klassik basstil men hennes til är inte jättelik min och henne beundrar jag mer för hennes enorma modekunskaper och passion.
Chloe Schuterman klär sig i varje trend på ett perosnligt sätt och är en sann fashionsita trots sin ringa ålder.
I livsstil är först och främst prinsessan Diana som jag faktiskt ofta brukar identifiera mig med vilket är lite pinsamt eftersom hon var så fantastisk och jag har inte på långa vögar ådstakommit så mycket som hon. Fast hon var ändå lite lik mig på det sättet att hon gärna ville ha roligt, var väldigt söker i sig själv, gillade stil samtidigt som hon värnade om välgörenhet och var ödmjuk och en smula känslosam. Hennes död är ett svart hål, att jorden förlorade en sådan människa är extremt ragiskt. R.I.P Diana<3
Mina föräldrar. Mamma och Pappa är så extremt bra föräldrar samtidigt som de är jätteduktiga på sina jobb. De gör verkligen skillnad och det är inget jag direkt tänker på eftersom det är en del av min vardag. Men de är fantastiska.
Förebilder är människor man beundrar och ser upp till och det gör jag till de här personerna.
/ Amanda Broberg ♥

Sista

Sista inlägget nu innan jag taggar till golfen. Längtar till golflägret i maj <3 Ska bli supa' fun =)
Tänkte visa mina drömväskor, here we go;
Marinblå balenciaga<3
Louis vuitton speedy 25 eller 30 i signaturmönstret
Louis vuitton berkeley<3
Rosa belenciaga
Celine väska i marinblått och konjak
Mulberry alexa i ljusbrunt
Denna gucci väska
Chanel 2:55
Mycket it-väskor jag vet och det är typ tusen fler men detta är mina främsta favoriter<3
/ Amanda Borberg ♥

Jaa ni...

Nu står Ivana och gör burgare, det gillar jag<3
Jättemkt fakitskt. Är ett typiskt snabbmatsfan vilket inte är så positivt. Gillar ganska många saker som är jobbiga att gilla. Politk gillar typ ingen i min ålder. Mode på den nivå, inte så många och framför allt blir man heelt galen och vill bara shoppa, inte för att jag gör det, någon shopparholic är jag inte, men ändå. Golf är nog ett ganska vanligt intresse??
Tror jag ska börja utse veckans märke, kul va?
Kommer börja lägga upp dagens outfits också, men min kamera har laddat ur och jag ahr hittar inte min laddare :p Gillar inte att ta dagen på webbcam...
Backround på min mobile<3

sista mars :(

Kom inte på någon bättre rubrik. Nu sitter jag här hemma, har precis läst lite bloggar. Fick ett sms från älsklingsbruden Anna (hon kan ju kanppt sms:a eftersom hon är italy och det kosatar det för mkt) där det sotd att det typ finns som ett barnhem i Flen (en stad) som vi kan kontakta ´, jag är ju intresserad av sådant. Låter extremt konsitgt, jag vet men tycker det skulle vara jättekul att få höra om dem personernas upplevelser.
Jaa, när jag stod och väntade på bussen innan så ringer pappa mig och när jag svarar hör jag typ något möte i bakrunden, lite knäppt ;)
Snart kommer Ivana (vår barnflicka) hem med mina småsyskon och sen ska jag och Julia på golfen <3 Ska bli superkul som vanligt!
Det är superkul att ni kommenterar har ni några frågor är det bara att göra det så loovar jag att svara.
Imorgon så tror jag att jag ska vara hemma, ev. åka och shoppa med någon? Ockås ska jag luras såkalrt, jäätemkt ;)) Kul va? Och Anna kommer hem på kvällen (äntligen)!
På lördag blir det fest hos LOva, me like, ska bli superkul. Jag, elly och veroncia ska fixa innan och sen så börjar den på kvällen typ.
På söndag ska jag nog shoppa med mami, om hon kan och plugga lite.
/ Amanda Broberg ♥

I am going weee xd

Hej igen!
För några veckor sen var jag och mamma på NK för att vi letade efter en klänning till en fest (vi shoppade helt enkelt) då hittade jag en supersöt Hillfiger bikini som vi köpte. Bildbevis xd:
Wee<3
´Wee x 2
A last wee <3
/ Amanda Broberg ♥

Någon/Några som betyder mycket för mig

En person som betyder mycket för mig är min kusin Emma. Hon är ett år äldre än mig och jag beundrar henne jättemycket. Hon är supersnäll och jättesmart. Hon tävlar i simmning och är verkligen grym! Hon är den person utanför min egen familj som jag har känt absolut längst. Som tack för att hon finns tänker jag länka till hennes bokblogg (hon är jätteduktig på att recensera)
ebokis.blogg.se
Beesööök!
En annan person är min faster Jenny. Hon är superkul och har jättesnygg stil. Hon är nog en av mina förebilder när det gäller mode. Ett stort grattis till henne i efterskott, vad hon fyller kanske jag inte ska säga...Hon ser mycket yngre ut :)
Ska väl ta en sista person då, Anna bästaste vän. Befinner sig nu i Rom, räknar Lousi vuitton väskor, besöker vatikanen och kollar i lyxbutikerna. Man kan ju inte förvänta sig något annat. Den ärligaste och modigaste personen jag vet. Och den bästa<33 Du får också en länk, gumman!
annassanning.blogg.se
Det finns många fler men de här persoerna brukar jag ofta se på som någon form av förebilder. Ett inlägg om förebilder kommer fakitskt imorgon.
Kastar in ett inlägg senare, ha det bäst tills dess<3

Min syn på samhället

I Sverige har vi kommit långt, det är inget man kan förneka och någon perfektion kommer man aldrig kunna uppnå. Men än har vi lång väg kvar. Hur gör vi då att den långa vägen blir rätt väg? För mig finns det ett enkelt svar på den frågan; Nya moderaterna.
Innan valet 2006 skrev de ner tre punkter som dem tyckte kunde betraktas som huvudsakliga och viktiga.
1. Det ska löna sig att jobba
2. Förbättra välfärd (det vill säga skolor sjukhus etc.)
3. Nolltolerans mot brott
Dessa punkter är ungefär vad vi behöver som bas. Sen finns det tusen detaljer utöver det. Detaljer som nya s-ledaren Håkan Juholt sätter lite för mycket i fokus. T.e.x att staten sålde företaget vin och sprit (ska vi betala skatt till ett spritföretag??) och att blossa glögg nu ägs av finska staten. Synd för dig om du gillade glögg, tur att det fortfarande finns tillgängligt på systemet! Och att vi säljer allt för många biblotek. Okej, biblotek är bra, men det är varken nytänkande, finns någon större marknad eller är en viktig fråga.
Jag vill fokusera på livsförbredande underhållande utbildning, med bättre utbildning får vi ökad sysselsättning. Med ökad sysselsättnign slipper vi hantera den stora konflikten kring arbetslöshet. med ökad sysselsättning behöver människor inte oroa sig för pengar. Därför borde det bli enklare att starta företag. Men vi måste också ha en hårdare lagstiftning så inga illgala företag startas. I Sverige har vi nolltolerans mot brott, hårdare starff och hårdare lagstiftnign är det enda politkerna kan göra. Resten sköter rätten, domstolen, jurister, advokater och (!) brottlsingarna.
I det här landet vill vi ha internattionella sammarbeten, slippa betala höga skatter som går till att köpa tillbaka blodsa glögg (?) och andra totalt onödiga saker. Privatiserar vi kan vi riktigt bra skola och vård utan att betala onödigt stora summro för det.
I Sverige lönar det sig att arbeta hårt och utbilda Sverige.
I Sverieg ska vi inte ha barnfattighet, något som tyvärr är ett växande problem.
Jag tror på mdoeraterna, jag tror att dme leder oss på rättväg. Den rättta vägen har också samma namn som Nya moderaternas valkampanj. Den heter inte "Vi kan inte vänta" den hette rätt och slätt, utan att ödsla tid på "vi kan inte vänta" men gör inte det då.. Den hette Framåt tillsammans.

Hemma nu...

Sitter här och bloggar lite då, fast det kanske ni redan har märkt ;)
Är sjukt nervös inför NO-provet vi ska ha typ...någon gång snart. Det blir att plugga. Fast i SO:n går det bra (hade prov på det i förra veckan) som alltid. Fast min skolgång är nog ganska trist att läsa om.
Aja, måste verkligen shoppa baskläder. Linnen, enfärgad eoch randiga tröjor, leggnings, vanliga jeans, ja okej, jag erkänner jag behöver typ en ny garderob (tycker jag), men jag säger att  jag bara behöver baskläder för det är ju typ dem flesta kläder...?
Ni får väl en gammal bild också innan jag typ sätter mig och pluggar :S
Ser ni mina örhängen, dem är kanske lite tacky så men extremt roliga, också min loved juicy kofta, som jag har glömt i skåne :(( Buhu, men vi ska snart dit ;*
/ Amanda broberg ♥

Min garderob

Ja, min garderob och mina kläder är något jag på allvar känner kärlek till. De betyder extremt mycket för mig.
Jag älskar att shoppa och skulle kunna göra det hur mycket jag vill.
Just nu behöver jag mer baskläder och de tkommer nog snart fyllas på, samt ett härligt skifte till sommargarderobe. Tänk er skinnjacka till blommig sommarklänning, Solglassiar till avklippta jeansshorts, långa maxiklänningar, knytbikini, keps, capri, pike. Mmm, säger jag bara.
Mina favoritplagg alla katogorier är blus, höga kjolar, kappor, scarfar/halsdukar, jeans och typ ridbyxleggins (som jag mååste köpa).
Jag kan nog själv påstå att jag är lite av en fashionista, jag är bestatt av kläder och stil och mina tankar kretsar stänidgt kring vad jag ska ha på mig. Jag är itne ytlig det är passion. En fashionista klär hur som helst bra i alla trender genom att ge det isn personliga touch, vilket jag försöker göra. Annars älskar den klassika femenina "mickan sitlne" men också lite rockigare varianter med svart matchad med vit fladrig femnitet. Älskar ytterplagg och väskor vilket är väl representerat. Mitt absoluta favoritplagg är en vitt blus från esprit, baslinnen från Calvin Klein, ljusrosa klänning från tubos, ljus magtröja från H&M, långärmad hillfiger pike, benneton tröja och ralph lauren klänning. Vsäkor är oilly, guess, burberry m. fl. Och så förstås min svarta kavaj.
Bjussar på en bild i min favoritblus och med bälte från cubus.
Kavjajen+burberry väska (dålig bild);
Magtröja H&M
Hillfiger pike
Ralph lauren klänning;
och självklart många många fler. Men nu ska fashionistan facebooka litte, hare bra och kommentera mera!<3
/ Amanda Broberg ♥

Okej då..

Så sitter man här igen, tänkte visa er lite favorit-signaturer som jag har (alltså plagg)
1. Burberry trenchcoaten, den ska vara beige men fodrat med deras signatur-mönster (beiget skottsruitg) och dubbelknäppt. Någon gång i livet kommer jag äga en, det kan ni lita på<3


2. Hermes scharfar, dne ska helst vara i lite "marina" färger som sjömansblått, rött och guld, men även vitt och självklart orange som är lite av hermes "egna" färg. Matchar jätte bra till signatur nummer 1!<3
3. Väska från Louis vuitton. Okej, kanske man inte direkt kan kalla signaturplagg, men LV är trots allt mest kända för sin ljuvliga "sacs", alltså väskor, och inte minst koffertar och trunakar. Skulle helst vilja ha allihop!
4. Solglassisar från Ray-Ban, inte ett plagg och jag evt att det är typ dme enda de tillverkar, emn för mig är det en stark signatur! Gilla rmest modellen wayfarer, men de kalssiska aviators är också jätteläckra!
5. Louboutain skor. Helst nude färgade pumps eller höga kalckar med peeptoe och spikes. Glöm inte dem röda sulorna. Louiboutain in my ♥
Kanske ser ni den dolda koden i detta inlägg, alla dessa signaturer adderas och du har dne perfekta outfiten. Eller, iaf enligt mig<33
jag skulle eneklt kunna bära detta, jag älskar beiget, så en snygg trenchcoat, bryt av med en marin lätt royal marin hermes scharf, en snygg Lousi vuitton Speedy eller berkely där skinnet har mörknat. Matcha med dem coola bågarna från RayBan. Och självkalrt hoppa i ett par nudefärgade Louboutains för neutralt blir endast chict om du har snygga detaljer (röda sulor). BANG! Min favorit outfit, comming up. Synd bara att jag inte har så många av dessa plagg...<3

Smythson

Inte har ni väl missat de populära anteckningsböckerna från smythson, som finns tillgängliga på Nathalie Schuterman. Själv funderar jag på att köpa ett där jag kan planera vad jag ska ha på mig, en väldigt praktisk trend som många har hakat på. Frågan är bara vilken av dem underbara anteckningböckerna jag ska lägga pengar på?
Vad tycker ni? Kommentera!

Onepiece vs Juicy Couture tracksuit...?

Dem s.k. onepiece dressarna blir allt mer populära, frågan är om de faktiskt kommer kunna konkurera med dem ständigt populära tracksuitsen i velour från Juicy Coutures. OnePiece är ju som bekant en body, alltså som en mysdress som sitter ihop. Den är lite mer baggy och inte lika "royal" som JuCo tracksuits, som är kända för sina mönster med kronor och "vapensköldar" samt den tjusiga kalligrafi som utgör märkets logga. Mne fårgan är om JuCo börjar bli lite ute och man vill ha en mer rockig och mdoern version av den "exklusiva" mysdressen. Onepiecen har setts bäras av såväl Sveriges storbloggerska Alexsandra "Kissie" Nilsson, svariges egen unga fashionista Chloe Schuterman (som senast för några månader sen hyllade tracksuitsen i sin blogg och har setts bära dem med), samt allas Jusitn Bieber. OnePiece butiken ligger på mäster samuels gatan, men npgon Juicy Couture butik finns ännu inte tillgänglig i Sverige, det får man hitta på boutiqerna med handplockade märken, så som My closet i sturegallerian etc.
Själv äger jag en ljusrosa Juicy Coture mysdress men är extremt sugen på en OnePiece och tror jag ska köpa det snart, om jag får vill säga. Frågan är då, är Onepiecen = Nya exclusive msydressen??
Och om man itne akn bestämma sig är det ju bara att köpa båda...<3

En sak är iaf säker, om jag får välja blir det...rosa!<33

Vänner

För mig är en vänn en person som man kan berätta allt för. När man vågar kritisera varandra, när man älskar varann trots bristerna. Där man kan lita på varann och alltid finns där. Där man inte snackar skit, där man står för vem man är. En man kan vara sig själv med. Jag har ju en hel del vänner och tänker inte direkt peka ut en massa. Tänk om jag skulle glömma någon :s Men jag sänder iaf en speceill hälsning till två vänner som är precis det här för mig. Anna, som nog har landat i Italien och som jag kommer sakna as mycket den här veckan, för hon är bäst, rälig, stark och jag älskar henne. Men också till min kusin som bor i Skåne som är min absolut äldsta barndomsvänn och som nog varit mer som en syster för mig, jag berundrar henne supermycket! Älskar dig<3
Jag ahr alltid försökt vara en snäll och bra vänn, för jag vet hur mycket det betyder.
Man är nära sina vänner och det är jätteviktigt.
Till alla som vet med er att jag kallar er och är er vänn, tack till er, ni är bäst.
Kan också länka till några bloggar för att vara lite snäll mot alla söta;
ellykung.blogg.se
annassanning.blogg.se
aboutveronica.blogg.se
soofielarsson.blogg.se
Många fler ;)

In the ciityyy (where dreams are made of)...?

Hallå allihopa!
Har vart i stan med Sofie som också har gästbloggat. Vi gick drottningatan och lite så. Nu är jag hemma och mami har precis kommit hem från Nice. Här kommer presenterna jag fick;
Lotion love etc. från body shop
Puderfoundation från L'oreal
Tack mami ♥
Nu ska jag och papsen iväg och kolla på golfgrejer till min lillasyrra (hon har oxxå börjat spela golf :))
Vi hörs sen,
/ Amanda Broberg ♥

sofie gästbloggar

hej alla amandas läsare
sofie här, som precis fixat lite på amandas blogg :D
häääääääääääääääääär
hittar ni min blogg ↑
läs gärna den
puss & kram
/sofie larsson♥

Tro det eller ej...?

Sitter nu och äter holländskt bubbelgum, pappa jobbar på ett godisföretag (!) så vi får en massa utländskt godis. Holland har jag aldrig varit i ;o
Aha, tänkte visa lite bilder på mig genom tiderna, varsegoda!
Jag (typ) 2004/2005
2006/2007
2007/2008
2009
(urful bild) 2010 *klippt mig*
2011

Alla höjer på ögonbrynen åt honom, själv är han nog inte kapabel...?

Ni vet nog vem jag pratar om; Håkan Juholt. En amn som inte riktigt verkar ha vaknat upp sen typ 70-talet, eller kanske till och med år 912. Det är skrämmande att han kanske blir ansiktet utåt för Svseirge om fyra år. Jag täönker vara med och stoppa det. Jag vill ha en statsminister som kan se skillnad på världen och människor, tänk om folk inte såg skillnad på er och ert hem?! Jag vill att man ska bygga en hållbar framtid som sådanna som jag kan växa upp utan rädsla för att inget säkrar ett bra jobb, att itne ens kunna plugga sig till det. I ett land där man inte kan vara trygg för att vi inte satsar på juridik, i ett land där vi är kvar i mellanmjölksgröten. Fram för allt vill ajg inte ha lögner, så varför står Håkan Juholt bakom en skylt där det står tillväxt och rättvisa och pratar om npgot helt annat. Ett land där man straffar människor som arbetar hårt och utbildar sig, i ett land där man inte ska behöva anstränga sig coh förtjäna saker, i ett land där man vill att politker, som är några av dem mest kritiserade profiler i världen ska kontrollera våra liv. Där man bryr sig om att blossa glogg ägs av finska staten istället för svenska. Jag vill inte leva i ett sådant land, ett sådant land skulle jag skämmas över att kalla mit hem. För moderaterna, framåt tillsammans!
VS


Dags att agera, för jag är moderat, för mig är det de står för självklart!

Kommentera mera!

Tycker det är jättekul att få kommentarer så det skulle vara jättekul om ni kunde kasta in någon lite här och var när jag gör nya inlägg. Länka till ER blogg i kommentarsfältet, så lovar jag att besöka den! <3
/ Amanda Broberg ♥

Min familj

I min familj är vi fem personer, mig inkluderad. Min mamma Chalotte (Lotta), min pappa Jacob, min lillasyter Andrea och min lillebror Anton.
Jag får alltid höra att jag och min mamma är så otroligt lika. Vi är faktiskt väldigt lika till utseendet och i grunden också till personligheten, men vi beter oss väldigt olika och har olika åsikter. Hon är helt fantastisk och kan verligen hålla reda på allt och alla, hon sköter allt så sjukt bra och jag skämms otroligt mycket för att jag så ofta klagar på henne. För samtidgt som hon fixar med allt och håller reda på så mycket så sköter hon ett ganska krävande jobb som heltidspolitker galant. Just nu är hon i Nice på konferans och håller föredrag och jag vet att hon är helt awesome! Super-mamman, jag älskar dig!<33
Pappa och jag är inte särkilt lika till utseendet men till perosnligheten är vi desto mer identiska xD Vi har väldigt lika åsikter. Pappa är en person som verkligen har vart med om otroligt mycket, både i politken och i näringslivet där han jobbar nu. Han har så mycket berätta och jag förvånas alltid över alla grejer han har vart med om. Jag älskar dig, papsen!
Min lillasyster är nog den mest roliga och gulliga person jag känner, hon bjuder alltid så mycket på sig själv och man ill bara skratta och bli sur på henne på samma gång. Hon är jättegullig med sina rådjursögon och sitt lockiga ljusbruna ögon! Men det är insidan som spelar roll och den har du verkligen! Trots att hon bara är sju har hon redan en enorm perosnlighet och det är det som spelar någon roll. Det är alltid du och jag som sitter där och pratar och skrattar och du larvar dig och är så gullig och rolig att man vill dö! Du är bäst, gumman, min lilla fotomodell ;) Älskar dig!
Anton som min fyraåriga lillror heter är extremt charmig och lindar alla runt lillfingret. Med samma stora rådjursögon och sina långa ögonfransar är han hur gullig som helst. Han är också extremt envis och drar alltid upp soffkuddarna när vi ser på TV, och det är sjukt jobbigt! Men älskar dig ändå, man kan ju itne annat än bli helt gråtmild när du kryper upp i knät och säger med bebis-röst, Jag älskar dig , Manda! Så fortsätt me ddina långa utläggningar om var man lägger strumporna på dagis och hur cool darth wader är, jag kommer alltid lyssna! ;)
Ja ni, detta kanske inte är det mest intressanta för er andra att läsa men det är en stor del av mig och det är ju vad den här bloggen handlar om. Moi<3

Flashbacks; Västindien

Över nyår så åkte vi till Guadalupe, en från början fransk koloni i västindien som nu är en ö i karibien som tillhör Frankrike. Naturen var helt fantastsik och det var jättevarmt! Bilder;

Guess what i got??

Aardappel chips, megacoolt eller megacoolt?
Tror inte att dme finns att köpa, papsen fick dem med jobbet. En sak kan ni iaf var säkra på, så länge jag har någon som helst makt äts dme inte upp! ;)

Wakie Wakie!

Har precis avslutat min frukost, ltie tidigt för att vara lördagmorgon men eftersom vi ställer om till sommartid imorgon tänkte jag försöka vänja mig.
Idag har jag inga direkta planer, kanske hitta på något med familjen och blogga <3
Lägger upp bilder på vad jag shoppade igår sen också<3
Lite kul bild, själv kastade jag min väckarklocka i golvet en gång och den ahr inte varit säg själv sen dess... Men jag och klockor har aldrig varit en bra kombination, och därför undrar jag hur mycket klockan är hela tiden. Förresten, hur mycket är hon?
/ Amanda Broberg ♥

Om mig

Den 12 juli, valåret 1998, mitt i almendalsveckan föddes än liten flicka. Hon var dotter till Jacob och Lotta, båda poltiker. Redan vid sju års ålder kunde hon namnen på alla pariter i riksdagen och dess partiledare. Hon var politiktjejen.
Ungefär så hade jag nog tänkt att börja min självbiografi. Jag har alltid vart intresserad av politik, så länge jag kan minnas. Jag har alltid blivit väldigt inpirerad av allt och alla och mina mål och amibitioner är minst sagt höglyftande.
Jag har alltid filosoferat mycket, aksnke för att jag var lite av en enstöring när jag var yngre. Det är först på senare år jag ahr lärt mig hur underbart det är att vara social.
Mina föräldrar har alltid jobbat mycket, jag har haft runt tio olika barnflickor under hela min uppväxt och mina föräldrar hämtade mig ganska sent. Trots att jag tyckte det var jobbigt när jag var yngre är det något jag är glad över idag.
Jag började sexårs i en skola som hette Herrängens skola, det var en liten bra skola och klassen var superbra. Jag fick snabbt en bästis och en massa vänner. När jag blev lite äldre så började jag tycka att det var jobbigt att umgås med folk. Jag kände ingen tjusning i det och tyckte det var tråkigt. Jag började att förlora konatkt med mina vönner. Jag var aldrig ensam, eller lämnad utanför, det vara bara det att jag inte känd något sug efter att umgås med alla. Jag mådde lite dåligt under en tid av olika anledningar och gömde mig i böckernas värld. Några böcker som har bettyt enormt mycket är Harry Potter serien, fashionista boken och I taket lyser stjärnorna. Jag kände att jag avr onormal med mitt intresse för politik och även senare, mode. Månag unga tjejer är intresserade av kläder, men itne mode på det sättet som jag är.
När jag började femman så blev saker bättre, ajg började umgås mycket med folk i min klass som jag inte spenderat tid med sen ajg avr ynd´gre och blev social. Jag tog mig ur mitt skal och började verkligen vara mig själv på allvar. Min skola (som jag måste tilläga var helt underbar) gick bara upp till femman och jag ahr alltid varit övertygad om att bytta till ks, trots att nästan alla andra av mina vänenr skulle byta till det andra, kommunala högstadiet. Så jag började där med en vänn, pluggade gårt etc. Under hösten 2010 kom några personersom betytt jättemycket för mig in i mitt liv. Anna, Elly, brara för att nämna några namn.
Samtidigt känner jag att jag tappade kontakten med flera gamla vänner.
Jag började bli självsäker och ta plats på allvar. För trots att jag alltid har haft bra självförtroende har jag aldirg spelat ut det ordentligt. Jag har börjat förstå vad som är vitkigt och ta mig loss ur grupptryck.
Dem som alltid har funntis där är min familj och dem kommer ni få höra mer om imorgon!
/ Amanda Broberg ♥



Jag för några veckor sen, stolt, men med mycket kvar att ådstakomma! And that's make me happy! :)

Rubriken tappades bort på väggen...?

Kom precis hem från min träning. Tänker göra en sådan här sak att jag berättar något varje dag, så här;
Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Min familj
Dag 3 - Mina vänner
Dag 4 - Min garderob
Dag 5 - Min syn på samhället
Dag 6 - Någon som betyder mycket för mig
Dag 7 - förebilder
Dag 8 - Mitt hem
Dag 9 - En plats jag älskar
Dag 10 - Saker jag älskar
Dag 11 - Saker jag hatar
Dag 12 - Min framtid

Börjar nog imorgon, innan jag går och pratar lite med pasen bjussar jag på en egopic;
My hair's a mess!

Konsekvenserna kommer du få leva med, så tänk på dem i första hand...?

Tänkte blogga lite innan golfträningen. Fick en kommentar på "skyltfönster inspirerar mig" där det står att det inte är fina märken. Först så vill jag bara säga att jag inte direkt uppfattar det som en elak kommentar. Jag gillar Gant och Tommy hillfiger och jag skrev inte att det var mina faoritmärken, för det är det inte, jag ser nämligen inte mode och märken på det sättet. Jag kan älska acnes jeans men jag gillar itne deras tröjor (t.e.x), vissa märken har en signatur design som jag älskar och det är dem som jag kallar mina favoritmärken. Jag tyckte att dessa skyltfönster var inspirerade, dem ahde lcykats klä dem i mycket plagg utan att det såg för päklätt ut och jag älskade väskan i gant fönstret. Jag älskar Juicy couture till dig som kommenterade, det är ett jättefint märke, men det är ju inte direkt haute couture. Deras tracksuits är underbara men jag skulle aldrig sätta på mig ett par jeans av dem. Insperation och favoritmärken är väldigt olika saker.
Tänke kasnke vlogga lite senare, håll ut för some uppdatering<3
/ Amanda Broberg ♥


Skyltfönster inspirerar mig!

Gant in my<3
Diesel boutiqe i mit sthlm<3
Tommy hillfiger<3

Man motverkar komplimanger för att bekräfta sig själv...?

Onsdagar är en ganska lång dag..Vet inte varför. Var med sofie idag iaf... :p Vi typ snackade och sådant ;*
Anna och Lova ska se never say never premiären ikväll... *avis* aja, får väl se den någon annan gång<3
Vet ni en sak? Jag älskar typ att se filmer om typ usa på 50-60 talet. Stand by me, dirty dancing, Forrest Gump och en massa fler. Det är såå mysigt xD
Fick också muf-tidningen blått! Najsigt<3
Är moderat för er som inte visste...
Ja, det känns som allt jag skriver nu är tråkigt! Jepp bilder then...
Good hairday
Vi hörs...
/ Amanda Broberg ♥

Ödsla tid på en rubrik...?

Tänker inte ge er någon närmare intrudtion av mig själv, för jag vet ur urtråkigt det är att läsa sida upp och sida ner om en massa tråkig fakta om en person, vare sig du känner dne eller inte. Jag vill ju att min blogg ska vara intresssant och det blir den inte direkt av att jag sitter och skriver det här så jag går helt enkelt vidare ;)

Är i alla fall en tjej (vägrar skriva vanlig) på 12, snart 13, sommrar. Vet att det är ingen som skriver så längre, men jag gillar att göra det! Bor i stockholm, och jag hatar verkligen att jag inte kan skriva innerstad, men hoppas att jag akn göra det någon gång i framtiden ;) Har två stora intressen/passioner mode och politik. Jag vet att det är helt messed-up att ha två så olika och udda intressen men aja ;) Annars så är jag typ med kompisar, spelar golf och typ shoppar. Ganska vanliga grejer iaf. Vad mer kan jag tänkas skriva, inte så mycke tror jag. Då tackar jag för mig ... *skoja*.
/ Amanda Broberg ♥